Joost Suidgeest

Algemeen Lid OC

JoostMijn naam is Joost Suidgeest en samen met mijn vriendin Floor hebben wij een zoontje van ruim 2 jaar oud, Elian. Elian is sinds hij 5 maanden oud is 3 dagen per week bij gastouder Jolande in Doorn. Eerst via GOB Utrechtse Heuvelrug, dit werd later overgenomen door Kind & Co. Vanaf december 2012 hebben wij de overstap gemaakt naar GOB Heuvelrug. De persoonlijke benadering en het directe contact spraken ons erg aan.

Aangezien GOB Heuvelrug net was opgestart, was men op zoek naar leden voor de nieuw te vormen oudercommissie. Omdat je in de oudercommissie direct betrokken bent bij de organisatie, leek het mij fijn om op deze wijze een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van het GOB.

In het dagelijks leven ben ik werkzaam als sales en production manager bij Action Events, toeleverancier van activiteiten, stunts en shows, voor o.a. evenementen, festivals en bedrijfsfeesten.

Wilt u nader kennismaken met de oudercommissie? Op de thema-avonden die worden georganiseerd door GOB Heuvelrug is altijd een vertegenwoordiger aanwezig.