Jeroen van Daalen

Penningmeester

Jeroen

Mijn naam is Jeroen van Daalen en ben woonachtig in Langbroek. Samen met mijn vriendin Femke zijn wij de trots ouders van onze dochter Nora (nu 7,5 maand).

Ik ben werkzaam in het onderwijs als docent Natuurkunde en Techniek, Femke werkt in de gezondheidszorg. De onregelmatige uren van Femke, de flexibiliteit en persoonlijke aandacht van een gastouder hebben ons doen besluiten om Nora voor de opvang naar een gastouder te brengen in plaats van een kinderdagverblijf.

Nora gaat dan ook al een aantal maanden naar onze gastouder Marijke en heeft het daar naar onze beleving erg goed naar haar zin.

Als docent ervaar ik maar al te goed hoe belangrijk veiligheid en geborgenheid voor kinderen is. Dit geldt natuurlijk thuis, maar ook bij de opvang. Als lid van de oudercommissie wil ik dan ook een bijdrage leveren aan de organisatie van het gastouderbureau en hoop zo ook kritisch mee te kunnen denken over thema’s die spelen bij gast- als wel vraagouder.