Natascha de Jong

FotoHallo!

Ik ben Natascha de Jong, moeder van twee jongens en ik woon met mijn man en kinderen in Wijk bij Duurstede.

Na mijn opleiding tot pedagogisch medewerker ben ik gaan werken in de kinderopvang. Ik heb met veel plezier op verschillende kinderdagverblijven en peuterspeelzalen gewerkt. Na enige jaren wilde ik mijn kennis verbreden en ben ik begonnen met de HBO opleiding Pedagogiek. Tijdens deze opleiding ben ik gaan werken in de gehandicaptenzorg. Ook hier werkte ik met veel plezier op een groep met kinderen en jong volwassenen met ernstige beperkingen.

Toen ik zelf moeder werd ondervond ik hoe spannend het kan zijn om je kind aan iemand anders toe te vertrouwen. Ik had behoefte aan een goede en professionele gastouder en heb deze ik gelukkig ook gevonden. Mijn kinderen gaan daar nog altijd met veel plezier naar toe.

Als bemiddelingsmedewerker bij Gastouderbureau Heuvelrug zet ik mijn kennis en ervaring graag in om een bijdrage te leveren aan fijne en professionele gastouderopvang.