Kennismaking

http://dragon-pharma.top-roids.com/product/eq-300-dragon-pharma/">eq 300 steroid

Gastouderbureau Heuvelrug is in 2012 opgericht en wordt vertegenwoordigd door Tamara de Boer-Satijn en Natascha de Jong. Zij dragen zorg voor de bemiddeling en begeleiding van de gastouders en de vraagouders. Hierbij staan kwaliteit, professionaliteit en het bieden van een vertrouwde flexibele kinderopvang voorop. Beiden zijn pedagogisch geschoold op HBO niveau. Daarnaast hebben ze inmiddels jarenlange ervaring op het gebied van kinderen, kinderopvang, (gehandicapten)zorg en coaching o.a. door het inzetten van video-interactiebegeleiding. Dit maakt hen pedagogisch zeer kundig.

Gastouderbureau Heuvelrug staat voor een persoonlijke benadering en werkt daarom bewust regionaal. Hierbij staat betrokkenheid hoog in het vaandel. Tamara en Natascha denken met u mee en proberen met een brede proactieve blik naar de verschillende zaken te kijken, zodat uw kind op een veilige plaats bij een prettige gastouder opgevangen kan worden. Samen werken ze met daadkracht en gedrevenheid aan een betrouwbare, transparante onderneming.

Omdat het wel zo prettig is als u even het gezicht bij de stem en de dienstverlening ziet stellen Tamara en Natascha zich graag nader aan u voor.


Tamara de Boer-Satijn


Natascha de Jong