Kennismaking

Gastouderbureau Heuvelrug is opgericht door Ellen Kuipers en Tamara de Boer-Satijn. Zij dragen zorg voor de bemiddeling en begeleiding van de gastouders en de vraagouders. Hierbij staan kwaliteit, professionaliteit en het bieden van een vertrouwde flexibele kinderopvang voorop. Beide zijn in het bezit van pedagogische diploma’s op HBO en master niveau. Daarnaast hebben ze inmiddels jarenlange ervaring op het gebied van kinderen, kinderopvang, onderwijs en (gehandicapten)zorg. Dit maakt hen pedagogisch zeer kundig.

Sinds 2015 worden Ellen en Tamara ondersteund door Floranke Elve – te Brake. Zij vervult binnen gastouderbureau Heuvelrug diverse administratieve taken. Daarnaast is sinds 2018 Natascha de Jong werkzaam als bemiddelingsmedewerker.

Gastouderbureau Heuvelrug staat voor een persoonlijke benadering. Hierbij staat betrokkenheid hoog in het vaandel. Alle medewerkers denken met u mee en proberen met een brede proactieve blik naar de verschillende zaken te kijken, zodat uw kind op een veilige plaats bij een prettige gastouder opgevangen kan worden. Samen werken ze met daadkracht en gedrevenheid aan een betrouwbare, transparante onderneming.

Het bureau is centraal gevestigd in de regio Utrechtse Heuvelrug en staat daardoor dicht bij haar klanten. Omdat het wel zo prettig is als u even het gezicht bij de stem en de dienstverlening ziet stellen Tamara, Ellen, Natascha en Floranke zich graag nader aan u voor.


Tamara de Boer-Satijn


Ellen Kuipers


Floranke Elve – te Brake


Natascha de Jong