Natascha de Jong


Mijn naam is Natascha de Jong. Sinds 2005 ben ik werkzaam geweest in zowel de kinderopvang als in de gehandicaptenzorg. Ik heb veel ervaring opgedaan in het werken met kinderen van 0 tot 18 jaar op diverse kinderdagverblijven, BSO’s, woongroepen en peuterspeelzalen.


In 2010 ben ik begonnen aan de HBO opleiding Ecologische Pedagogiek aan de Hogeschool van Utrecht. Binnen deze opleiding ben ik mij nog meer gaan specialiseren in de ontwikkeling van jonge kinderen met en zonder ontwikkelingsproblematiek. De focus lag hierbij op het inzetten van spel om de ontwikkeling te bevorderen en het coachen van medeprofessionals hierin.
Naast het werken met kinderen vind ik het dan ook ontzettend leuk om andere professionals te coachen en de opvang samen naar een hoger niveau te tillen.

Begin 2018 ben ik met heel veel enthousiasme als bemiddelingsmedewerker gestart bij Gastouderbureau Heuvelrug, toen nog onder leiding van oprichters Ellen Kuipers en Tamara de Boer. Inmiddels zetten Tamara en ik Gastouderbureau Heuvelrug gezamenlijk voort.

Met heel veel plezier en passie zet ik mij samen met Tamara in voor kwalitatief goede en professionele opvang, waar ieder kind zich optimaal kan ontwikkelen en ontplooien. Een persoonlijke benadering en het blijven streven naar een fijne samenwerking met zowel vraag- als gastouders zijn hierbij belangrijke thema’s.