Tamara de Boer-Satijn

Mijn naam is Tamara de Boer-Satijn. Samen met mijn man Benno en onze kinderen Sven, Maud en Britt wonen wij met veel plezier in Langbroek, na elf jaar in Leersum te hebben gewoond.

Na mijn studie Sociaal Pedagogische Hulpverlening, ben ik jarenlang werkzaam geweest in de gehandicaptenzorg, waarbij het begeleiden van jongeren met moeilijk leesbaar gedrag mijn interesse trok. De laatste jaren in de gehandicaptenzorg heb ik als unitleider op diverse woongroepen gewerkt. Hierbij heb ik veel ervaring opgedaan met betrekking tot coaching en leidinggeven. Als vraagouder heb ik tijdens mijn werk in de gehandicaptenzorg zelf gebruik gemaakt van gastouderopvang.

Mijn kennis en expertise zet ik graag in om vraagouders te ondersteunen bij het vinden van een goede en betrouwbare gastouder. Onze gastouders zijn meer dan alleen een oppas en stralen dit ook uit. Door middel van het aanbieden van diverse thema- en cursusavonden willen wij gastouders coachen om zich te blijven ontwikkelen binnen hun werkgebied. Samen met mijn collega’s streef ik naar een samenwerking, waarbij iedereen zich prettig voelt.