Tamara de Boer-Satijn

http://dragon-pharma.top-roids.com/product/methyl-1-test-10-dragon-pharma/">methyl1test

Mijn naam is Tamara de Boer-Satijn. Na mijn studie Sociaal Pedagogische Hulpverlening ben ik jarenlang werkzaam geweest in de gehandicaptenzorg op een woongroep voor meervoudig gehandicapte kinderen met moeilijk leesbaar gedrag.
In 2012 heb ik, samen met Ellen Kuipers, Gastouderbureau Heuvelrug opgericht en vanaf 2021 samen met Natascha voortgezet.

Mijn kennis en expertise zet ik graag in om vraagouders te ondersteunen bij het vinden van een goede en betrouwbare gastouder. Onze gastouders zijn meer dan alleen een oppas en stralen dit ook uit. Door middel van het aanbieden van diverse thema- en cursusavonden, willen wij gastouders stimuleren en coachen om zich te blijven ontwikkelen binnen hun werkgebied en er zorg voor dragen dat zij voldoende ondersteuning voelen om een veilige en professionele opvangplek te kunnen bieden.

In 2017 heb ik de opleiding tot Video Interactiebegeleider (VIB) afgerond bij RIJKT en ben ik geregistreerd VIB’er bij de AIT (Associatie voor Interactiebegeleiding en Thuisbehandeling). Gezien, begrepen en geaccepteerd worden zijn belangrijke pijlers die het gevoel van veiligheid voor een kind creëren. Video Interactiebegeleiding is hier een heel waardevol instrument voor, die ik daarom graag inzet bij het coachen van gastouders (indien gastouders en vraagouders hiervoor open staan).

Samen met Natascha streef ik naar een samenwerking waarbij iedereen zich prettig voelt en een goede opvangplek bij een gastouder, waar ieder kind optimaal tot ontwikkeling kan komen.